Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute küpsiste kasutamisega. Kui soovite keelata küpsiste salvestamist teie seadmesse, kohandage palun oma brauseri turvaseadeid.
Eesti Toidupank korraldas piduliku lõunasöögi Tallinnas restoranis Fotografiska, kus tähistati ÜRO algatatud rahvusvahelist toiduraiskamise teadvustamise päeva
29.09.2021Lõunasöök valmistati päästetud toiduainetest tuntud koka Peeter Piheli ja tema meeskonna poolt.
Lõunasöögil osalejad said ülevaate Eesti Toidupanga igapäevatööst, nägid video vahendusel, kuidas müümata jäänud toitu poodidest kogutakse ja kuidas see jõuab lõunasöögilauale, kuulasid päevakohaseid sõnavõtte ministeeriumite, ametite, doonorite, teadurite ja juristide esindajatelt.
Toidupank soovis selle üritusega suurendada inimeste teadlikkust kauplustest ja tootjatelt kogutud ülejääkide söögikõlblikkusest ja võimalusest kogutud toiduainetest valmistada nii igapäevast toitu kui pidusööki.